Center Gradient Transparent
80995059_2918613704824837_46816385459143

2017. nyár elején kezdtem el fogyasztani a Herbalife nagyszerű termékeit. 49 év során felszaporodott túlsúlyom, az ezzel járó tápanyaghiányok tüneteinek elviselhetetlensége miatt. Két gyermekem szülése óta fokozatosan alakultak ki az egyre nagyobb elváltozások testemben.

 

Ez elsősorban a túlsúlyban, fáradékonyságban, vérnyomás emelkedésben, vércukor ingadozásban, pajzsmirigy működési zavarban és csontritkulásban mutatkozott meg. Tipikus iskolapéldája voltam annak az orvosok által jól ismert "ördögi körnek", amit a tápanyag hiány okoz nagyon sok ember testében.Ezt a logikusan összefüggő tünetegyüttest nagyon jól igazolta az a Testanalízis, amit 2017. nyár elején készíttetem Herbalife-os Tanácsadómmal. Itt megtudhattam, hogy az étkezési szokásaimban és a testmozgásom során mi az, amit jól csinálok, és mi az, amin változtatnom kell. Ő folyamatosan tartja velem a kapcsolatot, tanácsot ad, és rendszeresen ellenőrzi a bekövetkező pozitív változásokat.

Pár nap termékfogyasztás után már érezhetően jobb lett a közérzetem, megnőtt az energiaszintem, a fáradékonyságom elmúlt. A bejuttatott tiszta és természetes tápanyagnak köszönhetően a súlyom elkezdett csökkenni. Az mindjárt feltűnt, hogy a testem, szerveim ismét elkezdték végezni a feladatukat, minden erőlködés nélkül, ami szintén a könnyebbség-érzetemet növelte. Ízületi- és derék fájdalmam megszűnt. (Többé már nem okoz gondot a kádba hajolva hajat mosni.)

Solymosi

Klára

Természetesen családom tagjai is fogyasztják a termékeket. 11 éves kislányom a pocak-rész karbantartására, párom az alacsony testsúlyára. 

A sürgősen közeledő menopauza időszakához képest nagyon ideális időben tettem meg ezt az igen egyszerű, de annál nagyobb és hasznosabb lépést 50. életévembe lépve. Már régóta érzem, hogy amit a boltok polcairól megvásárolunk élelmiszer címszó alatt, azoknak a nagy része egészségtelen, és nem tartalmazza a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat. Nincs bennük jó minőségű fehérje, rostok, ásványi anyagok, vitaminok, stb. Viszont sok bennük a felesleges szénhidrát, cukor, só, mesterséges anyagok és túl sok kalóriát viszünk be velük.

Mivel évek óta tudom ezt, folyamatosan kerestem a nekem megfelelő vitamin készítményeket is. Azonban mindig azt vettem észre, hogy habár van egy kis hatásuk, mégsem az igazi egyik sem. Mindenkinek egyazon célja van a termékfogyasztással: egy tiszta, természetes étel és tápanyag bejuttatása szervezetünkbe. Mivel a fent leírtak számomra azonnali és hiteles meggyőződést adtak, nyár óta Független Herbalife tagként is végzem ezt a nemes feladatot, igen nagy sikerrel.

Családomon és másokon segíteni nagyon jó érzés, mivel én diplomás ápolóként 33 éve a helyi kórházban is ezt teszem. Ez egy másfajta segítés, amiben nagyon sok sikerélmény van, főként azért, mert az egészség és betegség között egy nagy sáv húzódik, ahol mindenkinek nagy a felelőssége saját és családja sorsáért.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nekem, hogy meghívhassalak egy INGYENES TESTANALÍZISRE!

Kérdezzen a részletekről, és jöjjön el hozzám egy INGYENES egészségfelmérésre!